Chutný, jemně štiplavý bulgur. Výborná jako příloha, nebo můžete jej přidávat i do nádivek, karbanátek. V létě s ním připravíte jednoduchý salát, stačí přidat čerstvou...
Chutný, jemně štiplavý bulgur. Výborná jako příloha, nebo můžete jej přidávat i do nádivek, karbanátek. V létě s ním připravíte jednoduchý salát, stačí přidat čerstvou...
Chutný, jemně štiplavý bulgur. Výborná jako příloha, nebo můžete jej přidávat i do nádivek, karbanátek. V létě s ním připravíte jednoduchý salát, stačí přidat čerstvou zeleninu.
Bulgur je tradičním, snadno stravitelným pokrmům. Bulgur je částečné naklíčená, nahrubo rozdrcená, tepelně upravená a potom usušena pšenice. Pochází z Afriky a Blízkého Východu. V arabských zemích představuje základní surovinu.
Příprava: na 1 pohár bulguru přidáme 2 sklenice vody, 1 polévkovou lžíci oleje a sůl podle chuti. Vaříme přikryté na mírném ohni, dokud se voda zcela nevstřebá. Oheň vypneme a necháme odstát na horkém sporáku ještě alespoň 15 minut.
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: Obsahuje lepek! Může obsahovat stopy arašídů a sezamu.
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.